Mit gondoltok erről a blogról? Úgy látom most indult
Figyelt kérdés
keresgéltem blogok közt, hátha találok valamit amit olvashatnék. Találtam egyet, ami úgy tűnik most indult. Ti mit gondoltok az ilyen személyes blogokról?
2013. jún. 19. 21:37
2/6 A kérdező kommentje:
Első: és tetszik?
2013. jún. 19. 21:42
3/6 anonim válasza:
szerintem ez eléggé unalmas,bár nem volt kedvem végigolvasni az összes posztot.
Ahogy nézem a blogíró lány úgy 16-17 körül lehet és nem annyira az erőssége a fogalmazás.
Legalábbis nekem az jött le,hogy a mondatai nagyon kidolgozatlanok,és igazából magának a szövegnek sincsen túl sok értelme azon kívül,hogy leírja az élete történéseit.
4/6 A kérdező kommentje:
második: én elolvastam, szerintem nem 16 éves ha most érettségizik. Amúgy igen, tényleg fogalmazhatna jobban...
2013. jún. 19. 21:54
5/6 anonim válasza:
tényleg nem igazán tud fogalmazni, és nem is nagyon oszt meg a világgal semmi érdekeset. én nagyon szeretek bloggolni (persze nem mondom, hogy az enyém jobb, viszont) amiket olvasni szoktam, azok bármennyire is személyes blogok, ennél jóval többet adnak.
6/6 anonim válasza:
ha neked tetszik, akkor mit érdekel a másik véleménye a blogról? vagy csak jólesik másik blogját kibeszélni? :D
tudod, ez nagyon "az-én-blogom-de-úgy-titkolom-hogy-a-másénak-adatom-ki" gyanús!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!