Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » IOS VS ANDROID?

IOS VS ANDROID?

Figyelt kérdés

2013. jún. 17. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Android. Több szempontban is.Most nincs kedvem leírni mindet, de hidd el jobb választás.
2013. jún. 22. 08:37
 2/2 anonim válasza:
Mondjon barki barmit eggyik sem jobb a masiknal. Az egesz izles kerdese. Teny hogy tobb ingyenes app van androidra illetve app-ek beszerezhetok kalozkodassal. Nekem Iphone 4s van , es meg vagyok vele elegedve(meg ma is). Sok android es ios fan van az interneten, barmifele velemenyt megtalalsz. Ha telefont szeretnel venni , menj be egy uzletbe es probald ki mindkettot. Amelyik jobban megtetszik azt vedd meg. Szomoru hogy ma mar az emberek kepesek maskepp nezni rad egy telefon miatt. En is megjartam hogy bekepzeltnek, ''nagy**sznak hivtak mert iphoneom van. Nehany baratom is ''megszolt'' erte mikor vettem, idezem ''Mostmar te is meno vagy mert iphoneod van''. Lenyeg hogy mindketto nagyon kivalo operacios rendszer, es barkit megkerdessz azt fogja dicserni amilyen neki van. Az android elonye hogy szemelyreszabhato, mindent ugy allithatsz be rajta ahogyan csak akarod, de egyben komplikalt, bonyolult. Neha nehezen talalhatok meg rajta eggyes dolgok. Az ios szinte egyaltalan nem szemelyreszabhato, viszont alapbol szemelyreszabott, nagyon egyszeru telefon. az ikonok felcserelesen illetve mappakba helyezesen kivul nem is nagyon lehet rajta valtoztatni semmit, kiveve ha jailbreakeljuk, akkor ugyanugy lehet ra telepiteni kulombozo temakat, es egyeb mas appeket. Nem sok informaciom van a jailbreakrol, eddig meg sem fordult a fejemben, nekem nagyon megteszi igy ahogy van. Ha az arakat nezzuk, akkor egyertelmu hogy az android nyert. Belso felszereltseg szempontjabol ismet az androiddal rendelkezo telefonok nyertek mondjuk ez nem az androidon mullik, viszont a 4magos 1.5ghz futo processzor nem igazan kihasznalhato egy telefonon, meg. ugyan ugy fut az iphone 2 magos 1-1.1ghz procija is. Nincsenek meg appok, programok telefonra ami ekkora teljesitmenyt kovetelne. legujabb jatekokat jatszom 4s-emen, akadas nelkul. Kulombseg annyi hogy lassabban tolti be oket. Szoval valassz tetszes szerint.
2013. jún. 23. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!