Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy szórakozzak törött lábbal?

Petra666 kérdése:

Hogy szórakozzak törött lábbal?

Figyelt kérdés
Az történt hogy a vakáció 3.napján eltörött a lábam. De én elhatároztam, hogy az idei vakáció mindenképp jó lesz, ezért kérem a segítségeteket. Szerintetek mit lehet csinálni törött lábbal?
2013. jún. 16. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg semmiképp se kockulj! Nagyon lebutít egy nyár alatt. Letöltött/megvásárolt filmeket nézz amennyit akarsz, de TV-t semmiképp se.
2013. jún. 16. 23:13
 12/15 anonim válasza:
55%
nekem amikor elvolt törve a lábam, áthívtam a legjobb lány barátnőmet, és szétszopattam az agyát :D
2013. jún. 17. 00:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elmúltál már 12 (legalábbis remélem, hogy nem 10 év alatt szabadítottak rá a netre a szüleid O.o), szóval bőven volt időd rájönni, hogy mi tud téged a mozgáson kívül lekötni... Most én hiába fogok neked könyveket ajánlani a kedvenc írómtól, ha az téged hidegen hagy :D Egyedül csak te tudod, hogy mi tudja elvonni a figyelmed és szórakoztatni. Vadidegenek nem látnak a fejedbe, nem ismerik az ízlésed.
2013. jún. 17. 04:27
 14/15 anonim ***** válasza:
18 év alatti személyek kéz és lábtörése, 96%-ban a nyári szünet elején vagy közben történik..
2013. jún. 17. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos, és fura válaszokat, de már leszedték a gipszem, mert csak enyhe törés volt! :))
2013. aug. 1. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!