Milyen jó tanácsaitok vannak egy fesztiválra?
Nem tudom, te melyik fesztiválra készülsz, én eddig csak Rockmaratonon voltam, de azért talán tudok segíteni... Tapasztalatok: nekem ismerősöm egy viszonylag régi katonai sátrat hozott, rendes, vastag fémszerkezettel, nehéz volt, mint állat, de nem ázott be, mikor vihar volt, míg azok a pici, könnyű sátrak, amiket egyszerű összeszerelni, igen... Nekik szerezni kellett hozzá védőfóliát alulra és felülre is. Nálunk csak hálózsák volt. Én minden éjjel fáztam, a többiek viszont nem, úgyhogy ez eléggé emberfüggő... Ha meg tudod oldani, szerintem vigyél pokrócot. Maximum ráfekszel és kényelmesebben alszol. Nagyon nagyot tud esni a hőmérséklet hajnalra, úgy készülj. Ott a zuhannyal nem volt gond, rendes volt, volt meleg víz. Tükör az nem, és nálunk nem volt, vicces volt úgy mászkálni, hogy fogalmad nincs, hogy nézel ki :D A mobil wc már rosszabb, hiába takarítják rendszeresen. Ki kell tapasztalni, hogy mikor frissen takarított/melyiket használják esetleg kevesebben, stb. Kézfertőtlenítő használata erősen ajánlott. A kajáról nem tudok nagyon nyilatkozni, mi naponta vettünk, pont azért, mert nap közben borzasztó meleg volt, a sátorban hagyott víz kb. felforrt... Sós/sajtos kifli meg ilyenek azért bírják valameddig. Ismerősék kocsival jöttek, ők ott tároltak egy csomó mindent hűtőtáskában. Lopásokról csak hallottam, a mi sátrunkat senki nem bántotta. Elég közel volt a sátortábor bejáratához, ahol mindig volt egy őr, aki nézte a karszalagokat. A ruháimat én amúgy se féltem, olyan értéket szerintem meg nem érdemes vinni, amit nem tudsz magadnál tartani. Övtáskában vittem mindenhová a pénzt, iratokat, telefont, más gyakorlatilag nem volt nálam... Az mondjuk igaz, hogy én pénzügyi és társasági okoknál fogva nem ittam túl sokat, ezért a nálam lévő cuccokat nem kellett féltenem.
Hmm, azt hiszem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!