Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen jó tanácsaitok vannak...

Milyen jó tanácsaitok vannak egy fesztiválra?

Figyelt kérdés
Milyen legyen a sátor?esték benne hidegek szoktak lenni ezért kell vinni valami pokrócit a hálózsákon kívül?a ruhákat vagy kaját piát hogy lehet bevédeni hogy ne lopják el?vagy csak bizakodni lehet?milyen praktikus öltözködést javasoltok vagy mindegy?van olyan cucc amit mindenféleképpen vinni kell(az alap cuccokon kívül pl fogkefe,spre,tusfürdő)milyen kaját jó vinni ami kb5napig kibírja a sátorban?gondolom a fesztivál területén lévő fürdő/wc helyiség elég gány lesz és valami fürdési praktika ilyenkor van vagy azért tűrhető lesz?Amúgy bármi eszetekbe jut írjátok le légy szíves mert én még szűz vagyok ezen a területen.
2013. jún. 10. 20:22
 1/2 anonim válasza:

Nem tudom, te melyik fesztiválra készülsz, én eddig csak Rockmaratonon voltam, de azért talán tudok segíteni... Tapasztalatok: nekem ismerősöm egy viszonylag régi katonai sátrat hozott, rendes, vastag fémszerkezettel, nehéz volt, mint állat, de nem ázott be, mikor vihar volt, míg azok a pici, könnyű sátrak, amiket egyszerű összeszerelni, igen... Nekik szerezni kellett hozzá védőfóliát alulra és felülre is. Nálunk csak hálózsák volt. Én minden éjjel fáztam, a többiek viszont nem, úgyhogy ez eléggé emberfüggő... Ha meg tudod oldani, szerintem vigyél pokrócot. Maximum ráfekszel és kényelmesebben alszol. Nagyon nagyot tud esni a hőmérséklet hajnalra, úgy készülj. Ott a zuhannyal nem volt gond, rendes volt, volt meleg víz. Tükör az nem, és nálunk nem volt, vicces volt úgy mászkálni, hogy fogalmad nincs, hogy nézel ki :D A mobil wc már rosszabb, hiába takarítják rendszeresen. Ki kell tapasztalni, hogy mikor frissen takarított/melyiket használják esetleg kevesebben, stb. Kézfertőtlenítő használata erősen ajánlott. A kajáról nem tudok nagyon nyilatkozni, mi naponta vettünk, pont azért, mert nap közben borzasztó meleg volt, a sátorban hagyott víz kb. felforrt... Sós/sajtos kifli meg ilyenek azért bírják valameddig. Ismerősék kocsival jöttek, ők ott tároltak egy csomó mindent hűtőtáskában. Lopásokról csak hallottam, a mi sátrunkat senki nem bántotta. Elég közel volt a sátortábor bejáratához, ahol mindig volt egy őr, aki nézte a karszalagokat. A ruháimat én amúgy se féltem, olyan értéket szerintem meg nem érdemes vinni, amit nem tudsz magadnál tartani. Övtáskában vittem mindenhová a pénzt, iratokat, telefont, más gyakorlatilag nem volt nálam... Az mondjuk igaz, hogy én pénzügyi és társasági okoknál fogva nem ittam túl sokat, ezért a nálam lévő cuccokat nem kellett féltenem.

Hmm, azt hiszem, ennyi.

2013. jún. 15. 17:24
 2/2 A kérdező kommentje:
hegyaljára megyek de köszi a válaszodat segít:D
2013. jún. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!