Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi van a Doctor Whosokkal...

Mi van a Doctor Whosokkal tumblr-ön?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi van velük a szokásoson kívül. Nem értek angolul, csak azt látom hogy nem túl boldogok.

2013. jún. 2. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
úgy néz ki új doktor lesz. Egy öreg aki tett valami csúnyát.
2013. jún. 2. 10:58
 2/9 A kérdező kommentje:
óóó-ó. *simi-simi who fandom*
2013. jún. 2. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,h az öreg lesz "új" Doctor. Ha jól tudom a következő 50. évfordulós különkiadásban a jelenlegi és az előző Doctor lesz és ez az öreg fószer, aki úgy ahogy mondod vmi csúnyát tett. De állítólag a 8évadban fog a jelenlegi Doctor regenerálódni és akkor lesz egy új, ergo az öreg nem lehet az új.
2013. jún. 2. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
de a regenerálódással új arc jár, és a kor, sőt a nem sincs meghatározva ha jól tudom, ráadásul az összes eddigi doktor bennevolt az évadzáróban, és vele futott össze utoljára. Az viszont nem magyarázná meg, hogy miért ismeri, hiszen addig a pontig még ő sem nézhetett bele a jövőjébe nem?
2013. jún. 2. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Mondta is,h az öreg egy régebbi Doctor akit, mint regenerálódását, nem tart számon mert rosszfiú, vagy vmi iesmi.
2013. jún. 2. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet a Tumblr fandom oldalon angoltudás nélkül. :D Miden tiszteletem.
2013. jún. 11. 08:52
 7/9 anonim válasza:

Az "öreg" (John Hurt játsza) egy régi doktor, aki nem szerepelt a sorozatban és a Doktor nem is beszélt ezen regenerációjáról eddig, mivel ez volt az a regeneráció, aki a háborúban részt vett és aki miatt így az idő urai kihaltak. Időben az új sorozat előtt "élt", azaz igazából ő a kilences, akit mi kilencesnek ismerünk (Christian Eccleston), az a tizes, akit tizedik doctornak ismerünk (David Tennant) az igazából a a 11.-ik és a jelenlegi doktor így a tizenkettedik (Matt Smith). John Hurt elvileg csak az évfordulós részben fog játszani.

A riadalom azért van, mert az új évadban köszön le Matt Smith és adja át a helyét az új doktornak. Illetve azért, mert elvileg a klasszik sorozatban egyszer elhangzot, hogy csak 12-szer lehet regenerálódni (azaz 13 Doktor lehet összesen) és ezáltal ez a nézők szerint azt jelenti, hogy majd amikor az ősz végén megjelenő új Doktor meghal pár évad múlva, nem lesz folytatása a sorozatnak. (persze majd nyilván kitalál valamit a BBC, amivel megoldják ezt.)

Ajánlom figyelmetekbe a [link] oldalt, ahol magyarul jelennek meg a cikkek, illetve a részek újranézését, hogy majd megértsétek az összefüggéseket az évfordulós epizódokban.

2013. júl. 21. 01:53
 8/9 anonim válasza:
Sorry, elírtam: Christopher Eccleston
2013. júl. 21. 02:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen volt ez a 12 regenerálódásos dolog, de utána volt egy interjún ahol asszem Moffatot kérdezték meg erről h akkor hány regenerálódása van és ő erre vmi bődületes nagy számot mondott. Szal lehet,h a 12-es számot a Doktor csak hasraütés-szerűen mondta.
2013. júl. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!