Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok jó idézeteket? Lécci...

Tudtok jó idézeteket? Lécci sokaat! :33

Figyelt kérdés
barátok,szerelem,stb..vel kapcsolatba!
2013. máj. 29. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. máj. 29. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
www.google.hu
2013. máj. 29. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Az igazi barát senkiért sem hagy cserben,s ha kell magára válalja a balhét helyetted :)

A szerelem az amikor valaki a másiknak adja az útolsó sültkrumpliját:)

az igazbarátod nem cserél le téged!!!:)

a hazugságot sokszor meglehet úszni...de legtöbször visszacsap egy hullám!

Sokan csak azért bántanak és zörögnek veled mert legbelül rohadt féltékenyek valamidre!

A flegmák legtöbször szeretet hiányosak..ne ítéld el őket mert nekik nem jutott szeretet és azért akarnak népszerűek lenni!

Ha a sors add neked egy kisvarangyot varázsold hercegnövé!(barátság)

Véd meg a barátaidat,legyél cápa!ne engedd hogy a piszkos piranják szét tépjék a szereteidet!

jól válaszd meg az embereket,mert később össze törhetik a szíved!

Mutasd meg az ellenségeidnek hogy jobb vagy náluk!

Mutugatod magad,megveszed a barátaidat,belül magányos vagy,irigykedsz,oktalanul bántasz...ezt nevezed menőnek?tudod nem elég egy pár táska ahóz hogy elérd azt amit én!

sajnálom hogy senki sem szeretett..

Tudod ha a naplódra az van ráírva hogy a te tulajdonod akkor miért rólam szól :)?:/

ennyire belém vagy esve?vagy csak szimplán beleírtad a szemeidbe?

Nem vagy a barátnőm....a testvérem vagy!

Ki mondja hogy nem vagyok jó? Ki mondja hogy nem vagyok elég jó?

igenis jó vagyok és befogom bízonyítani!!

a zene a legjobb barátod:megért,feldobb,lelasítja-felgyorsítja a szívverésed!,érezteti hogy érsz valamit,elíndít a jövő felé,megmutatja hogy mi is az álmod.

a legtöbbet most találtam ki,mert igazából annyira a facebook-os idézeteket nem szeretem,remélem tetszik

2013. máj. 30. 23:32
 4/4 anonim válasza:
2013. jún. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!