Kb. hány m2 fehér és fekete anyag kell az alábbi cosplayhez?
A méreteim nagyjából megegyeznek a képen szereplő lányéval. Talán néhány pluszminusz. Nem pontos értékekre vagyok kíváncsi, tudom, hogy azt ennyi infó alapján nem tudom megkapni, de nem nagyon vásároltam még egyedül méteráruban, csak anyával, ő ért hozzá én viszont nem, csakhogy ne nézzenek hülyének kb. mit/mennyit mondjak? :"D
Sajnos én sem vagyok túl gyakorlott ilyen téren (pontosan ezért is csak az itthon található anyagokból dolgozok, egyelőre xD), de 2 m2 szerintem elég lesz a fehérhez. A feketéhez meg nyilván kevesebb kell, mert gondolom, a zoknit más anyagból készíted. :) Vagy esetleg a méteráruban is mutasd meg ezt a képet az eladónak, hátha tud valamit mondani, mert őszintén szólva fogalmam sincs. ^^"
(OFF. Az előző válasszal kapcsolatos véleményeddel teljesen egyetértek. Szerintem már az értékelendő, ha valaki maga nekiáll, és elkészíti a jelmezét, és akármilyen is legyen a végeredmény, mindenképp energiát fektetett bele. Én pl. Sainak is készülök valamikor, de már arra is megkaptam itt, gyakorin, hogy ,,Úúú, Naruto, de gáz. :O", pedig őt még egyszer nem láttam magyar cp-s prezentálásában. Szóval totál megértelek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!