17 éves lányok! Milyen könyvet olvastok? Tudtok nekem ajánlani? Mi a kedvencetek?
twilight.stb. kilőve. tudom ,most az a divat.
valami egyedi könyvre gondoltam,mivel már régen olvastam és gondoltam most jólesne 1 klassz csajos,vicces regény.
ha van ötletetek légyszi írjátok meg.
köszi
Én ha vicces könyvet szeretnék olvasni a Vivian Fable könyvet olvasok(sokat nevettem a Mesemaraton könyvén)
De valaki itt ajánlott egy könyvet ami a fiatalokról szól(panel lakótelepen élő diákokról amiben egy szerelmes pár a főszereplő)Szilvási Lajos: Egymás szemében.Most tartok a közepénél,és nem tudom letenni...Ezek nem divat könyvek,de nagyon tetszik nekem..
18/L
Paulo Coelho könyvei eléggé felkapott lett,ah te írtad divat :) de nagyon jók a könyvei
Dan Brown könyvek is nagyon jók nekem pl jobban tetszett a Da Vinci - kód könyvben...
Most Csernustól olvastam a Nő című könyvet az is bejött
Paulo Coelho-t akkor olvass, ha rettenetesen undorító közhelyparádét szeretnél.
Csernus könyvei valóban érdekesek. Dan Brown szintén nem olyan rossz, de én inkább az Angyalok és Démonokat ajánlom.
Már elnézést de az Angyalok és Démonok,meg a Da Vinci kód könyv nem csajos,vicces regény.olvastam mindkettőt.Elismerem,hogy jó könyv,de arra rá kell hangolódni,és nem tini,bulizós,vidám könyvek!!
Amit az egyik író ajánlott(Egymás szemében) azt is olvastam,és nagyon tetszett.Az már közelebb áll a kérdező igényeinek,de tudni kell róla,hogy a könyv úgy van megírva,hogy a 2 17 éves főszereplő Attila és Tamara naplóbejegyzéseit olvasod.szóval mintha a naplójukat olvasnád el..de elolvashatod a Házibuli könyvet,vagy a Bridget Jones naplóját.Mindkettő jobb könyvben mint filmen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!