Normális ha hétvégén inkább otthon vagyok?
Szerintem cseppet sem vagy antiszociális. Én is el szoktam fáradni a hétvégére, és itthon vagyok, tanulok, olvasgatok, pihenek. (Monjduk, kicsit idősebb vagyok, konkrétan egyetemista.)
Hétközben - suli után - lógjál többet a haverokkal, barátnőkkel. Akkor könnyebb is, és nem kell sokat BKV-zni...
Ha pedig hétvégére találtok valami közös programot, ahova érdemes elmenni, akkor pedig szedd össze magad, és menj el velük pár órára. Sokáig nem kell, csak egy kicsit, hogy tartozz a közösséghez.
jaja, de még milyen jó hétvégén otthon pihizni.
A suli lefáraszt, és jó szusszni egyet.
Volt olyan, hogy ledőltem a kanapéra a tv elé, chips-eztem, üdítőztem, és sportot néztem.(Mondjuk mindenki mást néz szívesen a tv-ben.:))
Másnap úgy éreztem magam, mintha megújultam volna. Néha az otthoni lustulás is egészséges, úgyhogy teljes mértékben megértelek.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!