Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a Samsung Galaxy Ace?

Milyen a Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
Valaki mondana pár szót vagy tapasztalatot róla.

2013. máj. 22. 06:54
 1/6 anonim válasza:
Nem tudom pontosan de osztálytársamnak Ace-e van és ő azt mondja hogy nagyon rossz de vannak rajta jó dolgok is!Remélem segíthettem!
2013. máj. 22. 12:45
 2/6 anonim válasza:
Amikor megjelent akkor jónak számított, de mára már eléggé elavult. Nem éri meg megvenni, a képességeihez képest eléggé túl van árazva. Ha ilyen telót akarsz venni, akkor inkább az Ace2-t válaszd, mert nem sokkal drágább, tudásban viszont mérföldekkel jobb (pl. 2 magos processzor, HD videófelvétel, jobb kijelző...)
2013. máj. 22. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Oszt. társamnak van ilyenje. Nem mondom, hogy rossz. Egyépként meg ne hallgass más divatmajomra, mert mindenki úgy szarozza le ezeket, hogy:

-Még maga sem tudna jobb telefont produkálni.

-Manapság mindenki a számítógépet akarja kihozni ezekből.

-Többnyire a Samsung Galaxy S2-3-4-hez hasonlítja a telefonok teljesítményét.

----------------------------------------------------

Szerintem jó, mert nem izzat bele a tenyered, nehezen csúszik ki a kezedből.

2013. jún. 26. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Hatalmas baromság, amit az utolsó összehordott.

1. Engem, vásárlót, aki PÈNZT ad a telefonèrt illet a jog, hogy minősègi telefont várjak, főleg ha 40-50k az összeg (mint az Ace esetèben). Mit vársz, magam rakjam össze a telefont házilag???

2. Azèrt hasonlítgatjuk ezt a fosht a kètmagos csodákhoz (Huawei Y300, Xperia U), mert annyiba is kerül. Az Ace árán már ilyeneket kapni.

2013. júl. 10. 09:40
 5/6 anonim válasza:
Kb. másfél hónapja használok ilyen tipusu készüléket. Használtan vettem, nem volt drága. Nos azt mondom, attól függ milyen telefonod volt előtte, mert ha lényegesen alacsony tudású, akkor ennek először a csodájára fogsz járni, de utána megszokod, és tapasztalni fogsz olyanokat hogy: Gyenge a grafikus meghajtója, ezért a 3D-s játékok nagyrésze nemis fut...Egymagos, 800 Megaherz, ez alapból nem sok, ezért szinte mindig lassabban fog reagálni. Az enyém, bár használtan vettem, már meghibásodott...(villog magától a kijelző lezárt állapotban) szóval így ennyi, inkább végy másikat
2013. júl. 14. 23:23
 6/6 anonim válasza:
szerintem az ace rossz választás de még az ace 2 is meggondolnám
2014. jan. 31. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!