Ha unatkozok mit csináljak? 11/L
Szia! Én is sokszor unatkozok, és sokszor vagyok itt a Gyakori kérdéseken, ha gondolod amikor olyanod van írj nekem privátot! Én ugyan jóval idősebb korosztály vagyok Nálad, de teljesen megértem a fiatalok problémáját, sokan lekezelnek Titeket sajnos! Hogyha valaki "normális" akkor nem számít milyen idős szerintem... Dumálgathatunk bármiről, lazább dolgokról is, nem kell mindíg komolykodni, amúgy nekem van egész fiatal barátom is, meg idősebb korosztályból is! Szóval amikor úgy érdezed, nyugodtan írj rám!
(Volt olyan válasz, hogy állj kézen, és szard össze magad, ez nem tudom vicc volt-e, de nem értem ha valaki tanácsot kér, akkor miért kell bunkónak lenni Vele? Tehát kedves Kérdezőlány ne állj kézen, és ne kakild össze magad! Milyen hülyék léteznek... Hát a számítógép világában is lehet unatkozni!
Pl nézz mesét a gépen vagy menny el szórakozni az eggyik barátnőddel. görkorizz ha van,gördeszkázz,pakolj össze,szord szét a papirokat ragd össze XD tanulj nyelvet sportolj tudok egy jó meseoldalt: meselandia.
tudok ajánlani játékokat is:
Drakensang
Metin
Metin2
Darkorbit
oldal tele játékokkal: 55555.hu
játsz a házikedvenceddel simogasd,csinálj neki helyet,kézműveskedj
találhatsz ötleteket a : keatív.hu oldalon
origamizz,
Kezdj el egy hobbit
gyakorold a helyesírást szépírást,
ha szeeted a kutyákat tudok ajánlani egy szerintem neked való mesét pl:
Egy kutya feljegyzései Gréti
transformicézz az is jó játék
menny ki sétálni menny el domboriba szüleiddel,
mennyetek el nyaralni, csinálj egy albumot tele ajzal
söpörj ki nézz magyanépmeséket!
annyi mindent lehet ám csinánlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!