Csinál olyanokat a Facebook hogy nem küld el üzeneteket?
Figyelt kérdés
Nekem nem írja ki hogy message failed, de nem kapok rá válaszokat. Azt se írja hogy "seen". Elég idegesítő, hogy nem tudok beszélni emberekkel, mert írok nekik és nem válaszolnak, és biztos vagyok benne hogy nem kapták meg. Lehet ezellen valamit cisnálni? Mi a probléma?2013. máj. 19. 21:47
1/1 anonim válasza:
Ha a kis chat ablakban beszélgetsz és ott nem kapsz választ akkor nyomj fent a borítékra és ott megjeleníti ha írt. Nekem csomószor volt ilyen, írok elmegy, chatben semmi válasz de az üzenetek között ott van a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!