Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tudom megcsinálni?

Hogy tudom megcsinálni?

Figyelt kérdés

Szeretném ps2-n felvenni a küldetéseket miközben csinálnom, és láttam hogy van aki ugy megtudta oldani hogy nem kamerával, hanem elinditott valamit, és annantol kezdve bármit csinált(menü, bármi..) az fel van véve. Pl: http://www.youtube.com/watch?v=_flOoz7P65c

Előre is köszi a válaszokat.

2009. okt. 2. 23:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem irni hogy a Grand Teft Auto San Andreas-ról van szó :D
2009. okt. 3. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:

1:) A PS-t egy elosztóval rádugod a számítógépedre is, és elindítassz egy digitalizáló progit. Feltétele, hogy legyen videobemenet a gépeden.

2.) A PS kimenetét megjáratod a videon keresztül, és úgy dugod a TV-be, ekkor kazettára rögzítheted a játékot.

3.) Ha van DVD felvevőd, akkor azzal is felveheted.

2009. okt. 3. 08:36
 3/7 A kérdező kommentje:
az első megoldást választanám, de nemtudom mien kábel kell hozzá, és mi a progi neve. pls ird le!!!!!
2009. okt. 3. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Van video in bemenet a számítógépeden? Ha van akkor ugyanaz a kábel kell hozzá, mint amivel a TV-re dugod a játékot!
2009. okt. 4. 07:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nmetuodm, hogy van-e, hogy néz ki?Hol van???Mekkora??Mien színű??
2009. okt. 4. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor reménytelen!
2009. okt. 5. 06:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon sokat segítettél....chh
2009. okt. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!