Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rockmaratonra jön valaki?

Rockmaratonra jön valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok egyedül megyek maratonra és nem akarom az egész hetet egyedül végiginni meg hasonlók, keresnék valami társaságot, akivel összefuthatnánk és nem egyedül lennék, mert az kissé cikis úgy. Aki jön az írjon választ, kort és nemet is köszi!:)
2013. máj. 16. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:

elvileg én kinézek majd...terveim szerint...de lehet nem megyek...ennyivel előre ink nem tervezek mert tavaly is máshogy alakult a dolog :)

amúgy itt lakok egy óra cangára malomvölgytől szal nem ottalvósan megyek ha megyek hanem hazajövősen :) és busszal is kb egy órányira lakok egy átszállással szal így khm :)

sőt, hogy jobb legyen a szitu: alkoholt elvből nem fogyasztok és dohányozni se dohányzok szal nemtom mire mész így velem :D és nem vagyok egy bulizós fajta...csak a zene miatt tervezem h kinézek mert ezektől függetlenül imádom a rockot :)

de azért összefuthatunk max hamar elválunk ha nem jövünk ki jól :D

kor/nem: 22/nőstény

off: pécstől sacc 15 kmre lakok :D

2013. máj. 19. 02:58
 2/3 anonim válasza:
én valszeg megyek 3 haverommal velünk jöhetnél pluszz van egy 8 személyes sátrunk úgyhogy akár pecózhatnál nálunk 14f
2013. máj. 26. 12:17
 3/3 anonim válasza:
írj privátot (22L)
2013. máj. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!