Olyan hobby szeretnék a nyárra ami nem drága, de mégis ellehet vele ütni az időt, ötlet?
görkori na az szuper jó, pláne ha tudsz.
a párom órákat eregeti a sárkányait, van trükk s´rkánya, meg paplan sárkánya meg gyerekeknek való, minden. ja ahoz nem árt szél.
aztán szeretek strandolni, meg enni. túrázni.
Szerepjáték. (RPG)
Veszel egy szabálykönyvet, toborzol egy csapatot és nyomjátok.
Mi minden nyáron ezzel foglalkoztunk, elmentünk valahová sátorozni, fürödtünk, söröztünk meg játszottunk. Ja, meg koncertre jártunk ha volt valami normális rock.
Túrázás - majdnem ingyen van
Íjászat - ehhez mondjuk kell egy íj, de nagyon élvezetes
Én például szabadidőmben programozni tanulok, neten sok anyag van ingyen. Persze én elég elborult elme vagyok XD
De ezen kívül imádok kártyázni is a haverokkal (póker, kanaszta, römi), az kb havonta 2 pakli kártyába kerül, meg persze nem kevés sörbe (bár állítólag lehet sör nélkül is kártyázni, én még nem mertem kipróbálni XD).
Ha végképp nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor szerezz egy kamerát, kimész az utcára, és vedd fel az emberek reakcióját, ahogy te mindenféle meghökkentő dolgot csinálsz (Pl villamoson térítsd meg az ellenőrt; vádolj mindenkit szegzuális zaklatással aki szembejön, fennhangon idézz a Koránból szentmise közben stb, szerintem te is ki tudsz találni ilyeneket), pakold fel Youtubra és csinálj viedóblogot :D De ha semmihez nincs kedved a maszturbálás még mindig ingyen van és rendkívül szórakoztató:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!