A rajzolásra születni kell? (lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és már legalább 3 éve hobbiból rajzolgatok mert nagyon szeretek.Mindig probáltam árnyékolni is. De nem megy. Nem változott a rajztudásom ezalatt a 3 év alatt és még mindig árnyékolni sem tudok .Pedig nagyon igyekszem és videokrol is szoktam tanulni.Azon szoktam gondolkodni hogy aki szépen rajzol az arra született? vagy ez csak hülyeség és inkább mégtöbbet gyakoroljak? de már kezdem unni hogy nem megy....2013. máj. 11. 22:32
1/2 Tamás Urbán válasza:
Nem én mindig csunyán rajzoltam most énis 15 vok amugy
De már jobbban rajzolok nem szabad sietni lassan nyugodtan kel gyakorolni valakik 5 évig probálják
2/2 anonim válasza:
Ha szeretsz rajzolni, akkor rajzolj, ha kedved telik benne.
Én szeretek énekelni, de pocsék a hallásom, de nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!