Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan fejleszthetem a rajz...

Hogyan fejleszthetem a rajz készségemet? :S

Figyelt kérdés

úgy érzem semmit se fejlödök csak toporgok egy helyben :/ :(

nem akarok belőle , megélni. csak egyszerűen kiakarom magam fejezni úgy ahogy elképzeltem , miért ilyen nehéz ez ? :'/

2013. máj. 10. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenki fejlődik. Valaki gyorsabban, valaki lassabban...

Gyakorolj nagyon sokat. Rajzolj meg egy alakot több testhelyzetben, pl. egy kutyát vagy egy gyereket. De ki is ülhetsz a házatok elé és lerajzolhatsz valamit, amit meglátsz. Fokozatosan bonyolítsd a rajzaidat. És ne erőltesd a rajzolást, ha nincs ihleted. Egész biztos fejlődni fogsz.

Én pl. naponta rajzolok, eddig soha nem rajzoltam embert, most már egészen jól megy.

Egyébként ha ez vigasztal, sokszor én se tudok úgy lerajzolni vmit, ahogy azt elképzeltem.

2013. máj. 10. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
mindenki fejlődik 1helyben senki nem toporog bár sokszor énis így érzem magam de később látszik hogy csak a látszat volt, kulcsszavakba graffiti is szerepel ha azt akarsz rajzolni maradj egy stíluson belül( newschool, wildstyle, abstract iylesmikre értem) és azis számít hogy mióta csinálod mertha 1-2 hónapja ne várj eredményt 1-2 évre visszamenőleg kel lnézni hogy fejlődtél e. Előttem írták nem szabad eröltetni, tapasztalat hogy márpedig eröltetni kell mert különben kiesel a ritmusból. Hosszú távon midnenképp jövedelmező a fejlődésre nézve hogyha mindennap rajzolsz valamit mind1 mit csak fogj ceruzát a kezedbe. Én pl úgy szoktam ha betűk nem mennek karaktert vagy tájképet festek máskor meg fordítva ha valami nemmegy ne abbahagyd hogy nicns ihlet hanem próbálj mást... bocs hogy hosszú voltam :)
2013. máj. 13. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Eleinte próbálkozz csendélettel, pl. kiraksz az asztalra egy dobozt, vagy poharat, vagy almát, szóval ilyen egyszerűbb formákat, hogy megtanuld az alapokat, utána próbálj olyan tárgyakat keresni, amiknek bonyolultabb alakjuk van, és így bonyolítsd szépen-lassan. Ne türelmetlenkedj, az a legfontosabb!
2013. aug. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!