1/4 anonim válasza:
Google a barátod... egyébként ez egyfajta blog, ahova az emberek többsége képeket rak fel, de lehet természetesen naplót is vezetni meg ilyesmi... A képeket más emberektől "lopkodjuk" :D, magyarul reblog(g)oljuk, de mi is feltehetünk. Lehet kérdezni is egymástól.. ha többet akarsz tudni, regisztrálj! ;D
2/4 anonim válasza:
Az első válaszoló elég jól megfogalmazta a lényeget. :D
Nekem special a tumblr a második otthonom, akárcsak a legtöbb hozzám hasonló fangirl-nek. Azért szeretem, mert ott kiélhetem a sok felgyülemlett érzést a fandomjaimmal kapcsolatban. :D
3/4 anonim válasza:
Az első válaszoló már leírta szerintem a lényeget. Én imádom a tumblr-t, van egy képes blogom és egy fanfiction-öm is. Szerintem érdemes kipróbálni mindenkinek, mivel sok témalehetőség van, és tényleg bármit kitehetsz, amit csak akarsz. :)
4/4 anonim válasza:
Tumblr a fandomok földje :D Szóval, ha valaminek a fanja vagy, ott szinte biztos, hogy megtalálod a helyed :D Egy kis alternatív világ... valaki él ott, mint hal a vízben, valaki meg nem érti, idegesíti és ott hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!