Hogyan lehet az ilyen képekben látni az "elrejtett képet"?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok. Már egy csomót kipróbáltam, addig néztem őket amíg kigúvadt a szemem, de nem láttam benne semmit :D Hogyan kell ezt csinálni? Vagy ez csak átverés?
2009. szept. 28. 16:12
11/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem jön össze :S Van olyan, hogy valaki nem tudja ezt látni?
2009. szept. 28. 17:59
12/15 anonim válasza:
én is szemüveges vagyok, és egyből láttam
13/15 anonim válasza:
tényleg látni!!!Engem az érdekelne hol találtad ezt a képet???van még??
Amúgy a lényege szerintem, tényleg hajolj közel, és koncentrálj egy pontra, mondjuk az egyik szemre, nézd erősen, aztán kezdj el távolodni lassan, meg kell, hogy jelenjen!:)
14/15 A kérdező kommentje:
Google-ön beírtam, hogy stereogram, rányomtam a képekre, és kijött egy rakás ilyen :)
Hát még mindig nem látom :D
2009. szept. 28. 20:18
15/15 anonim válasza:
Én is szememüveges vagyok, és most nem sikerül, de volt olyan kép, ahol láttam, amit látni kellett. Csak nagyon elfárad a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!