Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Félek bulizni. Mit tegyek?

Félek bulizni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igazából azért havonta egyszer-kétszer el szoktam menni bulikba, de ettől függetlenül mindig félek előttük, h mi van ha nem lesz jó..

Mert volt már olyan, h mondjuk az első 1 órában tök jól érzem magam, utána pedig egyre rosszabb lesz, és tudom, h onnan már nincs visszaút. Elmennék hamarabb, de a többiek akkor általában kiakadnak, h miért megyek el olyan korán, amikor még jól érzem magam.

Szerintetek ettől függetlenül jó, ha minél több buliba elmegyek, h úgymond 'megszokjam' és ne legyek előttük ideges v inkább hanyagoljam.

17/L

2013. ápr. 30. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel nem szeretek bulihelyekre járni. Megy a TUCCTUCC olyan hangerővel, hogy ha meglátnám Kiszel Tündét, egy kombinéban, nem hallaná senki, ahogy ordítok. Az hogy valakinek mondok valamit, és meg is érti, az olyan ritka mint a fehér holló. Tömeg van, dög meleg van, alig kapsz levegőt, és olyan figurákba lehet belefutni, akiket még egy horror filmben is túlzásnak tartanék.

Tehát ha nem érzed jól magad, akkor ne menj, olyanokat ne csinálj amitől nem érzed jól magad, és ne akarj másnak megfelelni.

2013. ápr. 30. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi sem ilyen bulikba szoktunk menni, általában bandákba megyünk kocsmába vagy kiülünk valahova iszogatni.
2013. ápr. 30. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
És kötelező bulizni?
2013. ápr. 30. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, de nem tudom, h aza bajom, h félek amit csak le kell győznöm vagy az, h szimplán nem szeretem..
2013. ápr. 30. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem olyat nem lehet, hogy minél több buliba elmész és megszokod :) Mert egy rossz buli az rossz is marad és nem tudsz mit csinálni ha te nem érzed jól magad. Illetve tudsz, el kell menni. Nekem is volt már ilyen és megmondtam, hogy bocsi srácok szerintem ez a buli nem jó, leléptem. Szerintem ezt meg tudják érteni a barátaid is, most ez a te döntésed. A lényeg annyi, hogy menj el oda ahova szeretnél, csináld azt ami jólesik, ha meg becsúszik egy-egy rosszabb buli akkor majd a következő jobb lesz:D
2013. ápr. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!