Melyik Niall Horan-os blog lehetett az? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Egyszer olvastam egy Niall Horan-os blogot de persze a One Direction többi tagja is benne volt, és csak az elejét olvastam el és azóta keresem az oldalt de nem találom. Az volt benne hogy van egy csaj aki nagyon jóba van a One Direction-nel és volt valami medencés jelenet hogy a fiúk bedobták őt egy medencébe és ők is beleugrottak de a csajnak teljesen átlátszott a pólója és utána Niall felvette a hátár vagy ilyesmi csak már annyira nem emlékszem. Ja és a főszereplő csajnak a képe az Acacia Clark volt.2013. ápr. 29. 17:35
1/4 anonim válasza:
Talán ez az? :) Nagyon jó blog!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez az de ezt is olvasom és én is szeretem :)
2013. máj. 1. 13:18
3/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a blog írója kitörölte ezt a blogot, mert nem volt ideje (suli miatt) tovább írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!