Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak unalmamaban?

Mit csináljak unalmamaban?

Figyelt kérdés
H ne mindig a gép előtt üljek...de irhattok számitogépes tevékenységeket is..14/F
2009. szept. 27. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvass,találkozz a barátaiddal,biciklizz(ha van rá lehetőség),sétálj(ha lehet valaki mással),vagy vidd el a szomszéd kutyáját sétálni,rajzolj,írj regényt...De függ attól is hol laksz,város vagy falu,családi- vagy társasházban.
2009. szept. 28. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja kifelejtettem:iratkozz be küzdősportra(hasznos mindenféleképpen,a tested is edzi),de bármilyen sportra járhatnál,azok úgyis suli után vannak.És barátokra is tehetsz szert!:)
2009. szept. 28. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:

- Játsz internetes stratégiai játékokat

- Végezz önkielégítést

- Olvass könyvet

- Áss gödröt, majd temesd be

2009. szept. 29. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Szedj hangyát box kesztüben, számolj csillagot. :-DD

Nah de most komolyan, olvass könyveket, járhatsz könyvtárba, vagy én szoktam olyat, bemegyek a városba, leülök a padra, és elnézegetem az embereket. Ha van mellettem egy haver is, akkor még ki is cinkeljük őket. :-DD Kicsit idiótán hangzik, de tök jó szokott lenni. Vagy vehetsz egy gitárt pl. 10 ezerért akármelyik tesco-ban, és online tanulhatsz. Az is szép dolog. Vagy ha ehhez lusta vagy, akkor VirtualDJ nevű program, és csinálhatsz zenét a gép elött ülve is. Az online játékok is jók, de azok is csak a gép elött tartanak. Vagy kezd el a filozófiával foglalkozni.Vagy végezz valamilyen sportot, nagyon haszbos mind szellemileg, mint testileg.

Én nekem pont az a bajom, hogy rengeteg lenne a tennivaló, csak időm nincs rá. :-DD

2009. szept. 30. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
verd a segged a földhözXDXD
2009. okt. 27. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!