Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell jó házibulit...

Hogyan kell jó házibulit szervezni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel megbeszéltük, hogy rendezünk egy házibulit, csak ez lesz az első mivel eddig minket hívtak mindenhová.

Tudnátok segíteni, hogy hogyan kezdjünk hozzá, miket szerezzünk be (kaja, pia, zene már van:))? előre is köszönöm

2013. ápr. 26. 23:36
 1/4 anonim válasza:

nézd át a vendégek listáját, és hozzájuk igazítsd, hogy mindenki jól érezze magát.

vagy ha a te stílusod nagyon eltérő, de ők ezt kedvelik benned, akkor alakítsd az egészet a te stílusodhoz. egy eltúlzott példa: elvont vagy, meditálsz, és buddhista könyveket olvasol, de ők ezt kedvelik benned, akkor legyen olyan a kaja, indiai-tibeti teák,..

De mivel gondolom ez ivós, lerészegedősnek van tervezve, így csak legyen sok-sok pia, olyan zene, amit mindenki szeret, esetleg valami társas, vagy piálós játék az elején -közben-, meg vmi sós és nyerő a buli. :D

2013. ápr. 27. 00:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg az utóbbi lesz:D köszönöm szépen:)
2013. ápr. 27. 15:49
 3/4 anonim válasza:
100%
nyáron volt egy 150nél több fős buli, ők ezt szerevezték több mint 3hétig. mi hétfőn kitaláltuk bnőmmel,hogy pénteken buli, augusztusban volt. megis szerveztük, kinti buli volt. és pár nap alatt szerveztük az egészet. 8ra jöttek elvileg, a város egyik mozgalmas helyén volt a tali ahova mindenki ment, aztán jöttek hozzánk. 8óra..sehol senki. aztán negyed9-fél9re az utca tele lett és özönlöttek az emberek :)) mi 500-1000ft körül mondtuk a beugrót, amit a buli előtti napokban oda kellett adniuk, vagy venni piát, esetleg üdítőt. kb 30-an voltunk. kihoztuk a hangfalakat, és laptopról ment a zene. mi raktunk fel ilyen általában karácsonykor szokás égőt a napernyő köré, de ez ilyen óriás ernyő, hatalmas borsodis :) és raktunk ki székeket, és egy nagy asztalt, mellé padot és egy kissebb asztalt köré székeket. a nagy ernyő csöve meg szolgált arra hogy a lányok körülötte táncoltak, mellettük meg közvetlenül pont a hangfal :D:D hajnalig nyomtuk, nagyon jó buli volt, a társaságunkban mi csináltunk először ilyet, azóta beindult és mindig van valami kis buli:)) arra vigyázzatok, hogy ha hívtok valakit, és ő kérdezés nélkül hív másik 2-3 embert, ők is adjanbak bele valamit. mert a többi buliba sajnos volt olyan, (amiket nem mi csináltunk már) ,hogy csak a buli közepén vagy épp az elején jöttek, és üres kézzel elkezdték iszogatni más saját pénzéből vett italát. minden buliba 1000reket adtam bele, én összevissza egy fél üveggel ha megihattam valamit, és kb. mások itták el az én pénzem.. és nézzétek át a listát, hány embert hívtok stb. és azok alapján kérjetek beugrót. mi gondoskodtunk a kajáról is, sütöttünk pizzát, is kis szeletekre vágtuk, és az volt a kaja. ha házban lesz az értékesebb dolgokat rakjátok el, mert nálunk a küszöböt is valaki szétszedte, gondolom felbukott benne mikor ment wcre:D a bárpultból kiloptak piát..szóval ilyenekre vigyázzatok, a szülők mikor hazamennek (ha nem lesznek otthon) ne üres vagy lerombolt házba lépjenek be :D:D ha az udvaron lesz, akkor is vigyázzatok az ilyennel. és ha a szüleitek nem bírják ha isztok, akkor valahogy úgy intézzétek,hogy ne legyenek otthon, mert jártunk már úgy egy buliba, hogy hazaküldtek minket. mondjuk az azért volt mert széthányták a fürdőszobát..:S és a piákat ne egyszerre rakjátok ki, mert felisszák és éjfélkor már kilesznek dőlve.. a zenéket pl szedjétek úgy össze, mi úgy csináltuk, csináltunk egy facebookos esmeényt, meghívtuk akiket akartunk, leirásba leirtuk a beugrót, kiknek szoljanak ha hozni akarnak magukkal valaki/valakiket stb. és az eseménybe irjátok ki,hogy a zenei kivánságokat kéritek:D és akkor oda linkelhetik, vagy írhatják a meghívottak a kivánt zenét:D de persze a ti saját kedvenc/kedvelt zenéiteket alapból töltsétek le:D és a szomszédokkal beszéljetek, hogy buli lesz, nehogy aztán a rendőrök zavarják meg a hangulatot.. vagy jelentsétek be a rendőrségre,hogy bulit tartotok. remélem segítettem, nagyon jó bulizást, remélem még időben írtam!!!:D:D Lány voltam :)
2013. máj. 8. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
juuj nagyon köszönöm sokat segítettél:) igen még időben:dd
2013. máj. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!