Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Honnan szerezhetek Black Veil...

Honnan szerezhetek Black Veil Brides-os posztert? (többi lenn! )

Figyelt kérdés
Lb-m emo és szeretnék neki venni egy csomó posztert de én nem vagyok jártas ezekben és nin olyan ismerősöm sem akit érdekelne. Szóval a szülinapjára kéne nagyon sok ilyen poszter (max. még Fall Out Boy-os, Avoin Roe-s, (Black Veil Brides-os) Panic At The Disco-os, Paramore-os, Avril Lavigne-s.... meg ehhez hasonlók de a BVB-s a legfontosabb!!!!)

2013. ápr. 25. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

pl: [link]

de ha beírod hogy: black veil brides poszer eladó. kismilliót kidob

üzenem neki: IN THE EEEEND AS YOU FADE INTOOO THE NIIIGHT <3 !

2013. ápr. 25. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon szeretnék rendelni mert útálok szal boltban szeretnék venni ha lehet...azt nemtutod esetlek? :) (-üzeni h:"IN THE END AS WE FADE INTO THE NIGHT (WOAH OH) WHO WILL TELL THE STORY OF YOUR LIFE (WOAH OH) AND WHO WILL REMEMBER YOUR LAST GOODBYE (WOAH OH) CAUSE IT'S THE END AND I'M NOT AFRAID, NOT AFRAID TO DIE, NOT AFRAID-I'M NOT AFRAID TO DIE!!!!!") XDDD
2013. ápr. 25. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
nem :/ régebbi popcornban volt talán. de azt is csak netről tudod megrendelni, szóval ennél többet nem tudok segíteni :c
2013. ápr. 25. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem baj:) azért köcii!!!!! ;D
2013. ápr. 25. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én eddig csak neten tudok posztereket :( Viszont ha a barátnődnek kinyomtatsz BVB-ről képeket, szerintemannak is nagyon örülni fog :) (magamból indulok ki, örülnék neki :DD) Add át neki hogy: boldog szülinapoot ^^ meg, hogy: BVB forever *-* És, hogy becsüljön meg téged mert kevés olyan barátnő van aki elfogadja az embert ha emo :') Tehát a nyomtatás szerintem tökéletes ;) Mivel abban látszik, hogy nem sajnáltad az időt és összegyűjtöttél képeket, nem sajnáltad a festéket és kinyomtattad. (az is jó ha fekete-fehér, a szín nem számít) xxx
2013. ápr. 26. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszii:) hát engem nem érdekel h emo mert imádom és nála jobb ember nincs afüöldön:DDDD az időt meg sosem fogom egy ien jó emberre sajnálni mer tegyszerűenn csodás:PPPP
2013. ápr. 28. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
rászarsz egy papirlapra és ottvan:DD
2013. máj. 6. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:

panic at the disco: mostani popcorn poszter magazin:)

ui: a bvb nem emo. :)

2013. máj. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!