Melyik Budapesti horrorház a legdurvább?
Én kipróbáltam már mindegyiket!
Az Underground Fear a legjobb! Brutálisan élethű minden, a színészi alakítások valami zseniális, iszonyatosan para az egész hely és a műsor. 18 szoba, kb. 35 perc a bent töltött idő. Vannak feladatok is amiket meg kell oldani, nagyon nagyon jól ki lett találva :) és már a Vidámparkban is ott vannak! Nem hiába ami jó az jó :)
A house of horror sem rossz, de csak a második helyen áll. Rövidebb és néha komolytalanok a színészek, inkább az oltogatás a fő céljuk, de persze azért ez is ijesztő.
A holtakhazaról pedig ne beszéljünk. Eszedbe ne jusson oda elmenni. Előleget kérnek, nem nyitnak ki, buktad a pénzed , telefont sem veszik fel. És nem egy emberrel csinálják ezt. A facebookos oldalon lehet olvasgatni, mert annyira lekakilják a helyet hogy még arra sem figyelnek oda hogy ki mit ír, régebben "legalább" letörölték a kommenteket, mostmár azt sem.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!