Hát,én egy az emberek közt járó isten voltam,az emberek tiszteltek,imádtak és félték haragomat.Nem volt bűnözés sem.
És jó volt istennek lenni.
Vagy amikor azt,hogy a föld egy része kilövődött az űrbe,hogy megmenekítsék az embereket,erre jöttek aszteroidok is pont a menekítő útjába,és én tüntettem el őket csak.Vagy amikor csak le feküdtem a földre este,és a csillagokat a kezemmel irányítottam.Most hogy így bele gondolok,sok ilyesmi volt.És van.
Igy 11 evvel kesobb valaszolok en is:D
A legfurabb talan az volt mikor karacsonyfa zombik (rendesen feldiszitett torz karacsonyfak egosorral meg minden) megtamadtak egy falut es be kellett allnom nekem is a katonak koze irtani oket. Voltak meg zombi renszarvasok is akik mindenkit felokleltek es nekik is egosor volt az agancsukon. Vesztesre alltunk de aztan jottek a foldonkivuli zombik (ilyen amerikai polgarhaborus ruhakban). Eloszor azt hittuk a karacsonyfakkal vannak de aztan irtani kezdtek oket es egy renszarvast is sikerult leteriteniuk, ami nekunk rendes katonaknak nem sikerult. Az urzombik nem "haltak meg" (pl ha leteptek a karjukat visszaraktak es harcoltak tovabb) de a karacsonyfa es renszarvas zombik valamiert igen🤔
Es ez az egesz egy sivatagos varosban tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!