Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki nézte a Váratlan utazást...

Ki nézte a Váratlan utazást és milyen hatásal volt rá a sorozat? :DD

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én néztem! Nagyon szerettem annak idején :) Különösebb hatással, nem volt rám, maximum próbáltam jobban viselkedni itthon. Ajánlom könyvben Lucy M. Montgomery Anne című könyvét! Na, az már nagy hatással volt rám! :)

[link]

2009. szept. 24. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is néztem,és akkoriban szerettem volna olyan helyen élni,mint ők,na meg persze úgy.

Az Anne filmen is nagyon jó.

2009. szept. 26. 22:27
 3/4 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett a Varatlan Utazas tobbszor is megneztem,amikor volt ra lehetosegem.Teszett az akkori kor akkor is voltak szegenyek es gazdagok,de az emberek jobban szerettek egymast a csalad mindenek felett volt.Persze ennek a kornak is megvoltak a sajat hatulutoi,a fejlodes itt is beleronditott a nyugalomba.
2009. szept. 30. 16:11
 4/4 tamka válasza:
88%
Nekem Hetty néni szinte egy példakép lett a sorozat alatt és utána azt vettem észre ,hogy az is maratt ,és talán az is marad örökre .Hisz ki ne akarna aranyszívű ,de néha bohokásan makacs azonban az abszolut jóra törekvő ember lenni .
2011. febr. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!