Lányok! Melyik volt eddig a legdurvább berúgásotok? Ciki sztorik? (vagy ha hallottatok, láttatok vkit az is jöhet)
Nem vagyok rá büszke nekem is már párszor sikerült szétcsapni magam, sajnos nem bírom annyira a piát. Legdurvábbak eddig: magassarkúban elesés, hányás után buliba smárolás.. de szívesen mesélek ha ti is :)
17/L
Hát nem vagyok rá büszke...:D És akkor még enyhén fejeztem ki magam.. Igaz, volt egy pár hányós, magamat szétcsapós sztorim, de 2 van közülük, ami brutális. A párom apukájának születésnapján kint sütögettünk a kertbe a családdal, és mindenki iszogatott is, én meg ,,kicsit'' elengedtem magam, és túllőttem a célon, nem számolva azzal, hogy meleg nyári nap volt, és nagyon keveset is ettem az nap. Ìgy aztán durvàn beütött a pia, és amíg ültem, addig elvoltam, viszont amint felálltam, már voltak bajok. Az egy dolog, hogy két lépést nem tudtam egyenesen menni, de konkrétan anyós-jelöltemnek kellett betámogatnia engem a párom szobájába, amire az alvó párom felébredt, és ha mindez nem elég, pár pillanat múlva, ahogy ledőltem telibe hánytam az àgyat. Képzelhetitek szegény, hogy érezte magát, hogy erre ébred éjjel 2-kor, úgy, hogy laza 3 óra múlva indulnia kellett dolgozni. A fürdőbe ketten támogattak ki anyósommal és a legdurvább, hogy szó szerint betettek a kaàdba és ketten fürdettek le. A kàdba ráadásul még vagy 3x összehánytam magam. Aztán picit ugyan jobban lettem, de alul egy szál semmiben, egy pólóban sétáltam ki a fürdőből saját lábon, amit hála Istennek ,,csak'' ők láttak, de akkor is irtó ciki volt a párom anyukàja előtt. Aztán képszakadás és bealudtam. Másnap azt se tudtam, hol vagyok, mikor felébredtem és nem győztem bocsánatot kérni a szülőktől. Szerencsére nagyon megértőek a mai napig és nagyon szeretnek, kb. mintha a lányuk lennék, de ez akkor is marhára kellemetlen volt, és mèlyen belém égett. Egyikünk sem beszél erről azóta. Ennek már lassan 4 éve.
A másik sztori még azelőtt történt. Ennek màr 5 éve. A párom elvitt cèges kirándulásukra, ahol már az út alatt a legtöbben felöntöttek a garatra, nos, mire megérkeztünk, én sem voltam szomjas. Még abszolút tapasztalatlan voltam, feszegettem a határaimat, és gondoltam menő leszek a kollégái előtt a kis 18 éves fejemmel. Hát legurítottam 9 feles jó erős házipáleszt, amitől már nem tudtam egyenesen menni, mikor leszálltunk, de akkor ittam rá még fél liter sört, ami aztán felkavarta a gyomromat. Aztán kértem még egyet, aminek a felét az ölembe öntöttem. Erre az idióta kollégái elterjesztették, hogy bepisiltem. Sírva fakadtam és a párommal arrébb mentünk a tömegtől, és lefeküdtem a fűbe, mert erősen rosszúl éreztem magam. Szerencsére nem sokan láttak, de magam mellé hánytam, és a legdurvább, hogy állítólag kézzel belenyúltam és széttapicskoltam. Valahogy jobban lettem, de, nem volt kellemes egyik se.:D
Azóta màr óvatosabb vagyok és nem iszom ilyen vadul. Kinőttem belőle. :D De pl szüleim azóta srm tudnak ezekről, ami jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!