Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből tudnék egy...

Szerintetek ebből tudnék egy kis pénzt szerezni?

Figyelt kérdés

Szeretnék süthető gyurmából csinálni nyakláncot, karkötőt, díszt, stb.. ezt szerintem elég jó áron el lehet adni. Jó kézügyességem is van. :)

Meg esetleg megpróbálok először egy 2000 Ft-os kis gravírozóval próbálkozni, és ha bejönne, vennék egy jobbat. Egy pl. névre szóló üvegpoharat mennyiért lehetne eladni? Vagy egy bögrét :D

Meg az üveg festésen is gondolkodtam, de ennek még nem tudom az árait, hogy mennyibe kerülne egy doboz festék. Ebből össze lehetne szedni valamennyi pénzt? Most nem azt mondom, hogy rögtön, de na :P. Most ne ennek a kiadását figyeljétek, hanem hogy mennyi jöhetne be belőle? Leginkább a gyurma az esélyes. De lehet hogy a gyöngyfűzéshez is nekifognék. x) Túl sok időm van na. :DD

2013. ápr. 14. 14:59
 1/2 anonim válasza:
hány éves vagy?! XDD
2013. ápr. 14. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Miért érdekel az? Ha nem tudsz választ a kérdésemre akkor ne is írj. :)

Akár egy 70 éves is írhatná, miért ne? De megnyugtatlak, nem annyi vagyok! Bárki kreatívkodhat, bármennyi évesen.;)

2013. ápr. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!