Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Windows reinstall problem...

Renji7575 kérdése:

Windows reinstall problem help me please?

Figyelt kérdés

Sziasztok.. Olyan problémám van hogy amióta utójára ujra lett rakva a windowsom azóta olyan 1,5 évig nemvolt vírusírtó és most hiába van rajta egy idő után összeomlik..

A widowsom olyan mértékben sérült hogy alkalmazáshibák sorozatával kell megküzdenem esélytelenül.

Elhatároztam hogy újrarakom ám egy apró problémába ütköztem. 2db oprendszerem is van amik ki lettek próbálva.. ámde amikor a biosba beállítom hogy honnan bootoljon akkor kijön egy üzenet: "cd/dwd romrol való bootoláshoz nyomjon meg egy billentyűt" igen nyomok egyet aztán betölt a jelenleg fent levő windows xp-m

mind a 2 lemez olvasomban probáltam inditani őket de az eredmény mindig ugyanaz.. segítségre szorulok

2013. ápr. 11. 08:57
 1/2 anonim ***** válasza:
tegyél fel egy bootmanager programot vagy szerkeszd a boot.ini-t
2013. ápr. 11. 09:17
 2/2 A kérdező kommentje:
meglett a gond.. voltak olyan lehetőségek a bootmenu-behogy hard disk. és azon belül kellett kiiktatni a meghajtókat:))
2013. ápr. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!