Léteznek még olyan 20-22 éves fiatalok, akik elvből elutasítják az ivást?
Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem, hogy alig akad 1-2, pedig sok embert ismerek.2013. ápr. 10. 22:04
1/7 anonim válasza:
Mindig is voltak olyanok akik nem tudtak szórakozni, be gyöpösödtek szép magyar szóval Fiatal vagy élvezd, határokon belül persze. :D
2/7 anonim válasza:
Csak 19 leszek, nem elvből elutasítom az ivást, csak hülyeségnek tartom. Persze néha ünnepléskor lehet inni, de az, hogy minden hétvége a beba**ásról szól a legtöbb fiatalnak hülyeség.
3/7 A kérdező kommentje:
Én tudok szórakozni,de nekem nem kell hozzá alkohol...Mindigis az vol ellene a legnagyobb kifogásom, hogy aki kezébe veszi a poharat, rögtön felhatalmazva érzi magát arra, hogy másként viselkedjen, mint alapból. Még ha csak egy korty sört ivott is. A részegség témáról nem is beszélve...sok emberben csalódtam emiatt.
2013. ápr. 10. 22:36
4/7 loupsolitaire válasza:
Jelen! 22
Az alkohol tudatmódosító szer, így nem "felhatalmazva" érzi magát az illető, hanem befolyásolt állapotba kerül.
Emiatt nem ítélek el embereket. Én nem iszom, de mások úgy cselekszenek, ahogy jónak látják. Persze amíg magukon kívül másban nem tesznek kárt.
5/7 A kérdező kommentje:
Én arról beszélek, hogy részegnek sem kell lenniük hozzá.Azt vettem észre, hogy ha pia van a közelben, akkor rögtön máshogy viselkednek, előbújik egy másik énjük , sokan mosolyogni is csak akkor hajlandóak...
2013. ápr. 11. 06:17
6/7 anonim válasza:
En sem iszom. Egyszeüen nem szeretem. De aki akarja, igya, nem zavar, amig belem nem köt.
22L
7/7 anonim válasza:
Én sem iszom. Szerintem az nem szórakozás hogy egy éjszakát végigvergődok meg okádok majd másnap nem emlékszem semmire.
Amúgy az a szomorú hogy ezt ma már nem a 20 év felettiek csinálják. A bulik tele vannak tök részeg 14 évesekkel. Na ez a szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!