Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lehet hobbim a fotózás?

Lehet hobbim a fotózás?

Figyelt kérdés
sztetek debrecenbe érdemes elkezdeni hobbinak a fotózást? köszi a válaszokat!
2013. ápr. 8. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:

ez most komoly?

szerinted lakhelyfüggő a hobbifotózás?

2013. ápr. 8. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:
nemazért hanem én inkább természetfotózni akartam csak debrecen meg egy hatalmas város! nemirtam le ezt bocsi
2013. ápr. 8. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Debrecen tényleg hatalmas város, hallottam már róla, valahol Magyarországon van :)

először is nem minden városnak van akkora természetvédelmi területe, mint a Nagyerdő, aztán ha vizes dolgokat is szeretnél van több víztározó, és van horgásztó ... igaz, havas hegyeket mondjuk kevés eséllyel tudsz fotózni ott

2013. ápr. 8. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Mar miert ne lenne erdemes hobbinak elkezdeni? Hobbinak majdnem mindent erdemes elkezdeni, amit szeretsz, es lekot.
2013. ápr. 8. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztató válaszokat.

és tényleg a nagyerdőnél még egy tó is van ugyhogy ott lehet majd fotózgatni!

:-)

2013. ápr. 8. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:

meséljek neked a vízi madarak fotózásáról?

hajnali négy órakor kiosonsz jó melegen felöltözve vízhatlan ruhában a vízpartra minél közelebb a vízhez, de jól beágyazódva a fűbe, gazba ... felállítod állványra a gépe(ke)t, aztán mozdulatlan vagy 1-2 órán keresztül és vársz (a gépen előtte beállítod a várható értékeket) ... vársz ... vársz .... vársz .... ja, jönnek a bogarak, szúnyogok, és vársz (meg óvatosan vakarózol) ... jön az a dög madár, ellövöd a képet és káromkodsz, mert

1 köd van, szar a kép

2 lekéstél, csak a farktolla van a képen

3 életlen az egész, mert elszúrtad a beállítást

4 a zár csattanásának hangjára az összes dög kiszúr a környéken, és elő sem jönnek amíg el nem mész haza :)

na, de ha egy remek képet csináltál néhány napos nátha mellett már megérte :)))

2013. ápr. 8. 10:06
 7/7 A kérdező kommentje:
ez még lehet hogy be is válna...de a vége felé már inkább...XD nagyon jol leírtad köszi
2013. ápr. 8. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!