A fiúk tényleg a 'kocka' lányokat keresik?
persze nem mindegyik, de na ><
rengeteg posztban látom, h "A tökéletes barátnő: (és itt egy kép amin a csaj a gép előtt ül és pl wowozik.)"
ezt csak úgy megemlítettem, az igazi "kérdés":
Na szóval elég sokat ülök gép előtt (sokat = szinte egész nap, alig vannak barátaim). csendes vagyok, félénk, egyáltalán nem kezdeményező típus, szóval barátkozásról szó sem lehet. Nekem jó ez így, de néha elgondolkodom h azok, akikkel beszélek mondjuk facen, mindig mesélik h itt voltam haverommal, meg hétvégén ekkora buli volt és rengeteg haverral lógtam stb, és ha megkérdezik h velem mizu?.. hát néha már azt mondom h "a szokásos" (magyarul egész nap a gép előtt ültem. :/) (én nem vagyok bulizós típus).
Szeretek sétálni, bár nem nagyon szeretek emberek közé menni ezért inkább itthon ülök..
Első 1 idióta .
Én se vagyok az a bulizós típus , barátom sincs sok , inkább kevés jó , de velük eltudok hülyülni és én is elég sokat gépezek , film game stb... Igaz fiú vagyok nekünk ezt jobban elnézik ... Hát nem mondom azt hogy tökéletes amit csinálsz , de a te életed nehogymár más mondja meg neked mi jó . Ha te wowzni akarsz és olyan barátot aki szintén ezt teszi tedd azt ... semmi baj nincs ebben , legalább nem a szokásos sablonos tinédzseréletet választod amiben 16 évesen a fél város átment a lányokon , a fiúk meg 7végente detoxra isszák magukat .. pont ezért megértem hogy miért ezt választod .
Csak azért írják a fúk azaza mi, mert könnyebb viszonyolni egy olyan dologhoz amit mi is csinálunk pl:gépezés és nem tartjuk jónak a hisztis plázás pics@kat, mert egyszerűen idegesítők. Én se vagyok nagy bulizós hogy piáljunk meg ilyesmi... egyszerűen nem vonz engem csak hát ez divat: legyünk segg részegek nem érdekel mi lesz a májjammal meg az agyammal.(ők tudják)
A lényeg nem rossz aki kockul, de én nagyon szeretem azokat a lányokat akik sportolnak is.
Te sportolszvalamit? Azért kijársz hülyülni barátnőiddel fiúkkal?
Kérdező, megértelek, mert velem is ez a helyzet...
Szerintem csak azért mert egy lány 'kocka' még nem lesznek érte oda rögtön, amellé még más elvárások is vannak...
(komolyan, a leírásod alapján ugyanabban cipőben járunk =_= )
14/L
én egyáltalán nem a kocka csajokat szeretem :D
de az nem bajha fb-zik :D
de ez csak zárkozodság ami náladvan keres barátokat és más lesz ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!