Hol tudnék 20-on évesen új barátokat szerezni?
23 vagyok, friss diplomás, jelenleg dolgozom.
Vannak barátaim, de sajnos ők budapesten és az ország másik felén tanulnak, és havonta járnak haza, így kábé csak 2-3 havonta találkozom velük egyszer 2-3 órára, illetve facen szoktunk csetelni, de az nem ugyanaz. őket már 16-17 éve ismerem, szóval tényleg nagyon szeretem őket, örök és végérvényes barátság a miénk, de nagyon-nagyon rossz, hogy alig tudok velük kimozdulni.
Emiatt nagyon magányos lettem az utóbbi időben és mivel pasimsincs most, így tényleg nagyon rossz ez az időszak.
munkahelyemen nem igazán dolgoznak olyanok, akikkel szabadidőmet szívesen eltöltenem, vagyis jófejek és a munkahelyen elvagyunk, de mivel a hét 40 órájában együtt vagyok velük, így természetes, hogy szabadidőmbe már nem igénylem az ő társaságukat.
Hobbira most nagyon kevés időm van... mivel szinte mindig délután dolgozom.
Hol tudnék hasonló körű emberkékkel ismerkedni, hogy esetleg új baráti köröm kialakuljon? pár tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!