Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Szinte minden hétvégén kijárok bulizni , és nem vetem meg az alkoholt . Ebbe a téli időszakba hétköznap a kondi mellett nem nagyon jártam ki "csavarogni" , csak hétvégén , akkor is csak szombat este szinte . Egy jó buli után , másnap nem fáj semmim , inkább elmegy az életkedvem és mindig megbánom , hogy iszok . Azt érzem , hogy amióta kijárok tudják a nevem , több barátom lett és nem egy idősebb lánnyal kavartam . Próbáltam már úgy is kimenni , hogy nem ittam de akkor sose éreztem magam jól . Volt egy olyan időszakom , amikor szedtem táplálékkiegészítőt , akkor nem ittam . Összességében szeretek kijárni , de nem tudom , hogy lesz-e ennek később valami hátulütője . Szerintetek normális ez ?

15/F

2013. ápr. 2. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem normális. Jobb lenne az alkoholt elfelejtened jóóóó pááár évre! Szüleid engedik?

56/F

2013. ápr. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!