Titeket is olyan lagy attolelo, nyugalom olel, att ammikor felneztek az egre, es lasatok a csilagokat netan, jobbesetben meg a holdat is?
Figyelt kérdés
Mindig amikor este, kimegyek a wc-re, az udvaron mindig felnezek az egre es olyan jo erzes vesz korul.Ha felnezek az egre, elso pillanatra megpillantom a sarkcsialgot aztan a tobbi csilagot es az egeszet egyut a sarkcsilagal es olyan jo erzes vesszkorult:)ellejinte csak azert neztem az eget hatha lattok valami erdekeset pl:hullocsillag vagy netan ufo:P meteorid stb,stb,stb... es igy szepen lassan megszeretem nezni a csialgokat:) Olyan kellemes nyugotsag,beke arrad belem a csilagok nezegetesetol, h szinte elfelejtem a problemaimat is.2013. ápr. 1. 21:11
1/1 AccountManagerkovács válasza:
Én is szeretem nézni őket éjjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!