Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kezdő Tumblr-ösök! Segítsünk...

Dorrrina kérdése:

Kezdő Tumblr-ösök! Segítsünk egymásnak, oké?!

Figyelt kérdés
Segítsünk egymásnak :D Amikor kezdjük, még senki se tapasztalt, és nincs sok követője. Ide nyugodtan belinkelhetitek a tumblrotokat, aki beposztol, az menjen rá másnak a tumblrjére és reblogoljon már egy képet, vagy ha megtetszett kövesse stb. Ezzel csak szeretnék segíteni a népszerűsítésben :) Itt lenne az enyém, nyugodtan írhattok ha szeretnétek valamit :) [link]
2013. márc. 27. 19:36
1 2
 1/18 Erika0818 válasza:

heloo.c: tegnap regisztráltam a tumblr-re és látom hogy te is álítottál be hátteret meg elrendezted a lépeket stb. az lenne a kérdésem hogy hogyan/hol lehet ezeket beállítani és szöveget hol tudok beállítani mint ahogy itt van az 'infinite' [link]

mellesleg itt az enyém [link]

2013. márc. 28. 11:10
 2/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én már egy hónapja regisztráltam. sok dolgot tudok:D szóljatok ha kell segítség;)
2013. márc. 28. 13:33
 3/18 anonim ***** válasza:
[link] itt az enyém^^ vannak saját képek is!:)
2013. márc. 28. 14:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Erika0818. Ha megkaptad az emailt, akkor amikor az oldaladon van a jobb felső sarokban az hogy 'customize'. Na az az úgy mondott beállítások :D A témát ott tudod kiválasztani, és hozzá a szöveget is. Bár a szöveget a téma dönti el, hogy hol is lesz. Ezért ha valakinél megtetszik a fenti szöveg, vagy csak simán a téma akkor jobb felső oldalon katt az 'Install Theme' re és ott kiad egy ablakot amin hasonló Theme k lesznek. Onnan tól már menni fog :) A hátteret kicsit a táma alatt lesz az 'APPEARANCE' pontban a 4. álltalában. Témától függően oda tudod feltölteni azokat a képeket amiket háttérbe vagy épp magadról kis 'bemutatkozó' képet. A háttérnek való képet a Background-nál tudod feltölteni majd :) AZ én témámnál az elrendezés a 3. és ott ki kell pipálni a '4 colomns'-t. Remélem segítettem. Ha valami kérdés lenne nyugodtan írjatok :)
2013. márc. 28. 19:21
 5/18 pikácsúú válasza:
ti milyen témát választottatok? én nem találok egy jót se..de a tiétek tetszik.:|
2013. ápr. 3. 14:14
 6/18 A kérdező kommentje:
Az én témám innen van :) [link]
2013. ápr. 4. 23:08
 7/18 csenguuus. válasza:

Sziasztok!:) Én tegnap kezdtem a blogolást.. sokat segített amit leírtatok a téma kiválasztásában.:) [link]

itt az enyém, ha van kedvetek kövessetek.:)

2013. ápr. 22. 15:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Én ma regisztráltam,de pár dolog még nem úgy megy,ahogy kellene.Elég multifandom:Chris Hemsworth,Bosszúállók,random képek,Thor,stb.Ha valakit érdeklek,kövessen,én viszonzom.Segítségnek is örülök,rámfér.
2013. ápr. 24. 23:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Ja,a címem lemaradt: muthavenger.tumblr.com.
2013. ápr. 24. 23:18
 10/18 anonim ***** válasza:
sziasztok!:) én ma regisztráltam, nagyjából tudom kezelni, de pár követőnek örülnék:) mindenkit visszakövetek! [link]
2013. máj. 12. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!