Miert nem mukodik a beload?
Figyelt kérdés
Vagyis azt irja ki "sorry,karbantartunk".
Meddig nem fog mukodni?
2013. márc. 23. 22:30
11/20 A kérdező kommentje:
Gyoker is meg idiota is!!!
2013. márc. 27. 07:39
12/20 anonim válasza:
#5 - És akkor mi van, ha formáztad a merevlemezt? Azzal még semmire sem mész ha esetleg rendőrök kutakodnának nálad, persze engedéllyel. A teljes formatálás után is egész filmek, letöltött programok állíthatók vissza. (Ez tapasztalat és nem okoskodás!) Ha tutira akarsz menni, akkor használsz egy fájlmegsemmisítő programot, mint a CCleaner. A merevlemez(ek) és partíció(k) üres területeinek (törölt fájlok) pl. a nagyon komplex, 35x-ös felülírása után, a világon nincs az a géniusz, aki bármit arról a merevlemezről akár 3 értelmes bitet vissza tud hozni és főleg rád tudna bizonyítani. :)
13/20 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ismerősét elkapták, seed szervere volt, kapott info-t hogy jönnek a zsaruk 7x leformázta a merevlemezt, és nem tudják rábizonyítani mert semmit sem tudnak visszaállítani... Enyit erről, a fájlmegsemmisítőt meg a Gutmann módszerrel(35x ös felülírás) kell üzemeltetni igaz hogy rohadt lassú de amit letöröl az le lesz törölve! Enyit erről
14/20 anonim válasza:
OFF - A CCleaner ingyenes, magyar program és tudja a 35 menetes meghajtó megsemmisítőt. Több különböző fájlvisszaállító programot kipróbáltam, köztük fizetőseket is és egyik sem tudott értelmes dolgokat visszaállítani. :) Ez persze nem azt jelenti, hogy laboratóriumi környezetben nem képesek rá a nagy tudósok, de szerintem képtelenség, hiszen meg lehet nézni a neten, hogy nagy cégeknek is tanácsolják ezt a fajta fájltörlést laptop, vagy egyéb merevlemezek esetében, amik a cégektől elkerülnek. :)
16/20 Gery92 válasza:
n tudom mert m hogy felleptem a beload oldalra mar n jot be a hamrosan megujulunk, indulas 2013.5.1 ki iras
helyette egy masik oldal jon be.
17/20 Gery92 válasza:
nem a beload Cc-t kell keresni
18/20 anonim válasza:
Bár szerintem csalás de a www.beload.hu cimen müködik egy oldal csakhogy ez jelenik meg: Fiókod inaktív! Amennyiben aktiválni szeretnéd a fiókódat nincs más teendőd, küldj egy SMS-t BELOAD FELHASZNALONEVED kulcsszóval az alábbi telefonszámra 06 90 888 422. Az sms elküldése után aktiváljuk profilod. Az sms ára: 1600 ft + áfa.
Figyelem a BELOAD és a FELHASZNALONEVED között szóköz van. A rosszul elküldött sms-eket visszatéríteni nem tudjuk.
Lehetőség van PayPal fizetésre is. Katt a gombra:
19/20 anonim válasza:
Természetesen a .HU-s dolog csalás. Senki se küldjön SMS-t nekik! A .CC-s végződés lesz a jó cím (legalábbis remélem egyszer működni fog). A .hu és .net végződés folyton vagy adathalász oldal, vagy emeltdíjas SMS-re hajtanak. Tehát SMS-t nem szabad küldeni, és ha valaki ezeken bejelentkezik az igazi jelszavával, és nicknevével, érdemes megváltoztatni, mielőtt elcsaklizzák az accountot (bár ezt most perpillanat ugye nem lehet, szóval szívás)
20/20 mukika3 válasza:
sziasztok beload van még csak estone lett a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!