Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Süthető gyurma. Sütni vagy főzni?

Süthető gyurma. Sütni vagy főzni?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb? Én tegnap vízben főztem, de elég matt lett, ami nem hatalmas probléma, mert úgyis lelakkozom! De a sütőben is kifehéredik picit, úgy mintha főzném? Egyszer sütöttem eddig, de egy nagyon picit bebarnult az alja, biztosan ki lehet tapasztalni, de főzni egyszerűbb szerintem. Nektek melyik vált be jobban, miért? Esetleg tartósabb-e egyik mint a másik?

2013. márc. 21. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Én a FIRMO gyurmát használom annak elég 16-21 perc kb.

Az első figurám,amit csináltam az nekem is bebarnult de csak mert több ideig hagytam bent a sütőben kb fél órát.

És a feje, meg az alja egy kicsit bebarnult. De azóta már kitapasztaltam,hogy fél órára ezt a FIRMO márkát nem szabad benne hagyni. A 2.figurám, amit kb 23 percig hagytam bent az jó lett. :)

2013. márc. 21. 10:48
 2/5 anonim válasza:
Nekem FIMO gyurmám van nagyon jó mert nem málik darabosodik én még nem próbáltam főzni én mindig sütni szoktam és 120 fokon 15 perc alatt tökéletes igy nem barnul meg nem is fehéredik ki stb. (volt olyan hogy oda égette de az azért volt mert 150 fokra csavartam nem figyeltem ^^"
2013. márc. 21. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Én Sculpey-t használok, de még nem is hallottam olyat, hogy valaki sütné. Ez tuti nem barnul be, ha követed a használati utasítást. Ha meg nem, hát akkor nem kell csodálkozni, hogy nem lesz tökéletes.
2013. márc. 21. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Most nézem, baromságot írtam. Nem hallottam, hogy valaki főzné. :D Bocsi.
2013. márc. 21. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Már egy nagycsomó mindent kifőztem, szerintem tők jó, nem kell bekapcsolni a sütőt, sokkal hamarabb kész így. Nekem nagyon bejön, és tuti nem lehet elrontani, szóval egy pár nap tapasztalás után megválaszoltam magamnak a kérdést! Nem is fogok kísérletezni a sütővel, mert ez bevált!
2013. márc. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!