Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szereted a cotcot-ot?

Szereted a cotcot-ot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos szeretem,de nem tudom mi az!:D
2009. szept. 15. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Régebben szerettem, de már nem olvasom. Jópár cikk és rengeteg komment meggyőzött arról, hogy ez már nem nekem való. Felmentem rá azért még egyszer-kétszer, de kb. 2-3 perc után feladtam.
2009. szept. 16. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2009. szept. 16. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Korábban színvonalasabb volt. Mostanában nagyon elszálltak maguktól a lányok, és önjelölt divatdiktátorként az elfogadhatónál többször jelentik ki, hogy "márpedig ez és ez a divat, és aki nem így öltözik, az egy lúzer". Ez nagyon nem teszik benne. Ahogy az sem, hogy egyre jobban átmennek divatp*csába, míg az oldal többi része (életmód, lélek, praktikus tanácsok a mindennapokra) egyenesen elsikkad a dizájnerek ajnározása mellett.

A kommentekról meg nó komment :), éppen a napokban küldött el valaki melegebb éghajlatokra, csak mert nem vagyok hajlandó dicsőíteni az új Dior-kollekciót. De kaptam már beszólásokat, gyengeelmájűnek nézést a legegyszerűbb témákban is. Szóval egyre kevésbé tetszik az, ami ott van.

2009. szept. 19. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
aki képben van minden új és eddigi divatpakkokkal, jelenlegi szarságokkal, az nagyon nagynak hiszi ott magát. hát még ha meg is engedheti magának a méregdrága puccos cuccokat, és úgy dumál. na annak jó élete lehet! csak sajnálni tudom az ilyeneket.
2009. szept. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!