Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Azért nem bántottak mert...

Azért nem bántottak mert fogyatékos vagyok? (35F)

Figyelt kérdés
Fogyatékos vagyok.Az hogy mi a fogyatékosságom azt nem szeretném firtatni.De aki nagyon kíváncsi rá annak majd megírom privátban.Fiatalabb koromban jártam a barátaimmal szórakozni.Ez abból állt mint a bulik általában.Piálás,tánc meg a szokásos marhulások.Kezdő piásként gyakran olyan intenzíven hatott rám az alkohol hogy teljesen kifordultam magamból.Kötekedni szerencsére nem kötekedtem de a csajokat rendesen molesztáltam.És itt jön a kérdés.A fiatal hölgyeket legtöbbször barátjuk is elkísérte a buliba,de ahelyett hogy jól pofán vágtak volna hogy a csajukat fogdosom,csak vigyorogtak.De a csajok is csak sikongattak meg nevetettek.Ilyen számtalan alkalommal történt de mindig megúsztam ép pofacsonttal.Pedig a "lovagok" között volt pár kigyúrt testű bőrfejű is.Ők is maximum csak csúnyán néztek rám. De ennyi.Reggelenként persze égett a pofámon a bőr hogy miket csináltam és áldottam is a szerencsém hogy még egy darabban vagyok.Azért nem verték lilára a képem mert ciki "kriplit" verni vagy tényleg ekkora mázlim volt?Már egy ideje nem járok szórakozni mert ugyan a másnaposságot és a lila foltokat el tudnám viselni,de a rossz lelkiismeretet már nem.

2013. márc. 16. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért.
2013. márc. 16. 18:36
 2/2 anonim válasza:
100%
Valószínüleg....Légy óvatos ne igyál annyit...meg ne várd meg míg egyszer valaki tényleg megüt.
2013. márc. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!