Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pszichológusok, tinilányok!...

Pszichológusok, tinilányok! Sürgős és fontos segítség kellene! (lent) 14/L (? )

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem (12 éves), akivel nagyon jóban vagyok, eljön hozzánk (messziről) a hosszú 7végére. Nagyon jól kijövünk, és elmondjuk egymásnak a titkainkat, meg viccelődünk is...

Az utóbbi időben (1-2 hét) a szülei veszekedtek, anyukája megbetegedett (hüleségeket mond és csinál), nemrég elszökött mert kikapott két eltitkolt rossz jegyért. Elég szörnyű volt, rendőrök keresték, végül egy benzinkutas hozta haza. Most meg megbetegedett az anyukája, nem hajlandó szoptatni a pár hetes kislányt, és összevissza beszél. Ezért elhívtam hozzánk a hosszú hétvégére.

A lényegre térek. Szóval 100% hogy nem akarom az időt melankólikus hangulatban tölteni vele, mert csak mégjobban lelombozódna... Légyszíves írjatok olyan zenéket, és főleg FILMEKET, amiket érdemes lenne megnézni (olyat is hogy szomorú vagy nevetős filmeket nézzek vele, de jól jönne konkrét cím is!)

Meg úgy egyáltalán.. Hogyan viselkedjek, mit mondjak neki ha az anyukája kerül szóba, vagy a szökése...

Köszönöm!

akit még érdekel, kicsit írok, hogy volt egy konfliktusunk, mert ő azt gondolta, hogy neki van igaza, kikapott, őt nem szeretik, minek kellene tovább élnie, satöbbi. A saját igazát bizonygatta!! azok után, hogy rendőrök keresték, a szülei rettegtek, ...stb. Nem tudtam, mit mondjak, mert még gyerek vagyok, és nagyon nagy jelentősége volt annak, amit mondok neki. és megmondtam neki, hogy azért... nincs teljesen igaza. Nem voltam túl bunkó, de ami sok az sok. Megmondtam hogy megpróbálhatná megérteni a szüleit a kisbaba születése előtti zavarból adódó veszekedés miatt, de erre lecsapta a telefont. Azóta persze kibékültünk, és már úgy viselkedünk, mintha mi sem történt volna. De én azért szeretnék vele kicsit elbeszélgetni. Nem kéne?

Köszönöm szépen a segítséget!!!!

(???????????????????????)

2013. márc. 13. 17:56
 1/2 anonim válasza:

Nem tudom mennyire aktuális még de írok egy párat amik igazán jók :

Kellékfeleség /vígjáték /

Mr. Nobody / filmdráma /

Intouchables / filmdráma es vígjáték /

Eredet / akció /

Ha kell meg szólj :)

2013. márc. 17. 13:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon aktuális! Mégsem akkor jött hanem most hétvégén fog!

Esetleg ha tudnál még, jól jönne!

Köszi!!

2013. márc. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!