Adamik Betti kérdése:
Mondanátok olyan részeket a Dr. Csontból, amiben a Bones megsérül?
Figyelt kérdés
Láttam egy rész előzetesét a cool-on és abban megsérült, és azt a részt keresem. Egyébként már a 6.évadnál járok de vannak olyan részek, amiket nem láttam :(2013. márc. 12. 22:24
1/5 anonim válasza:
1/15, amikor az FBI- ügynök elkapja és meg akarja ölni. Összeverekednek, és Bones elég rendesen kap tőle.
5/1, egy doki próbálja meg kinyírni Bones-t, és vmi éles tárgyat döf a karjába.
2/9, a Sírásó elkapja őt és Hodgins- t, ekkor megsérül a tarkóján, a sokkolótól
1/19, amikor New Orleans- ban azonosítja a Katrina hurrikán áldozatait, elájul, és mindenféle sérülésekkel borítva tér magához, 2 nappal később.
8/16 vagy 17, itt sérül meg a legsúlyosabban, de ezt nem írom le, mert még nem láthattad.
Biztosan több is volt, most ennyi jutott eszembe. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépeeen. A 2.évad 9.rész lesz az szerintem :3 Mégegyszer köszii (:
2013. márc. 13. 18:26
3/5 anonim válasza:
Ne haragudj, Lebab, de a 8. évados rész amiről beszélsz szerintem nem a 16. vagy a 17. rész, hanem a 15. (=The shot in the dark).Ne haragudj ha tévedek, és tényleg nem kötekedésnek szántam, csak így legalább pontos információk kerülnek az oldalra.Egyébként jó kis részeket írtál ki... :)
4/5 A kérdező kommentje:
Kösziii(:
2013. márc. 13. 18:52
5/5 anonim válasza:
Igen, igazad van, kösz a kiigazítást. Egymás után néztem meg ezeket az új részeket mostanában, és kicsit összemosódtak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!