Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet a facebookról...

K.k.Judit kérdése:

Hogy lehet a facebookról letörölni a profilomat? A felfüggesztést meg találtam, de az nem a végleges verzió. Azt szeretném, hogy tűnjön el minden rólam ami fönt volt. (nem szeretném, hogy erről ellenőrizgessenek pl állásinterjú vagy rendőrség stb.

Figyelt kérdés

2013. márc. 12. 17:58
 1/4 anonim válasza:
Sajnos sehogy. Annyit tudsz csinálni, hogy a képeket egyesével törlöd, vagy az egész albumot, a tageket törlöd azokról a képekről, amin megjelöltek. A faladról is egyesével törölhetsz mindent. A profilt nem lehet törölni facebookról, csak felfüggesztheted
2013. márc. 12. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
De lehet:D Beírod google-be hogy facebook fiók törlése, rámész első találatra, végrehajtod az utasításokat és vársz 14 napot:D
2013. márc. 12. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Arról azt olvastam, hogy nem mükődik. Csak kamu. Melyik a jó?
2013. márc. 14. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kamu. Én is nekiálltam már egyszer de nem volt elég lelki erőm kibírni a 2 hetet:D De több haveromnak is sikerült már:D
2013. márc. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!