Youda Sushi Chef játék teljes verzióját hol lehet letölteni?
Bibí, nekem megvan.
Írd be google, hogy youda sushi chef torrent, és kiadja a teljes verziót. Ehhez persze le kell töltened valamilyen torrent vezérlőt, de pofonegyszerű: erre is rákeresel, valamelyiket feltelepíted, és mikor a játékot akarod letölteni, mentés helyett arra kattintasz, hogy megnyitás. ekkor automatikusan megnyitja a torrent programodban, és elkezdi letölteni valamelyik mappádba.
vagy ha nem így indítod el, mert valamiért nem működik, vagy nemtom, akkor megnyitod a torrent progidat, fájl megnyitása, és onnan.
Egyébként ne várj sokat a játéktól... a többi szinten sincs semmi újdonság, szerintem unalmas, mondjuk végigvittem. Semmi sztori, vagy akármi, ugyanazt kell végig csinálni. Új cuccokat se vehetsz, mindig ugyanazt.
Első válaszoló:
Milyen torrent vezérlővel töltöttél le?Nekem az uTorrent van meg.Az viszont nagyon lassú(A Media finder lehet az oka?).Ha tudod,akkor kérlek linkeld azt az oldalt is,amelyikről leszedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!