Miért laggol a World Of Warcraft ilyen gépen?
Régen még semmi gond nemvolt.Rég nem játszottam de most újra felmentem és úgy laggoltam hogy na.Épp hogy elbirtam játszani egy kicsit vele.
Gépem
Vidikártya - Sapphire HD 7870 OC
Processzor - AMD FX6100
RAM - 8GB CORSHAIR
Nem értem hogy hogyan tud laggolni mikor a BF3 ban multiban sincs semmi lagg vagy valami, FarCry 3 ban sincs lagg.Akkor hogy tud laggolni a WoW? :D xD Amúgy tört ön játszok Taurin és lehet meg fogom venni eredetit de hát igy nem tudom hogy egyátalán megvegyem e..
Jah és köszönöm de nem kérek olyan válaszokat hogy "ne wowozz mert nagyon szar" meg az ilyeneket. :)
WoW-ozz a világ legjobb mmorpg-je eredetin , tapasztalat . Bár BC volt az igazi panda sem rossz annyire. Próbáld azt hogy addonokat kikapcsolod úgy is laggolsz ?
Nekem volt hogy az ElvUI-m bebuggolt és az fps-em állandóan 20volt . Újratettem az ElvUI-t és újra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!