Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért laggol a World Of...

Miért laggol a World Of Warcraft ilyen gépen?

Figyelt kérdés

Régen még semmi gond nemvolt.Rég nem játszottam de most újra felmentem és úgy laggoltam hogy na.Épp hogy elbirtam játszani egy kicsit vele.

Gépem

Vidikártya - Sapphire HD 7870 OC

Processzor - AMD FX6100

RAM - 8GB CORSHAIR

Nem értem hogy hogyan tud laggolni mikor a BF3 ban multiban sincs semmi lagg vagy valami, FarCry 3 ban sincs lagg.Akkor hogy tud laggolni a WoW? :D xD Amúgy tört ön játszok Taurin és lehet meg fogom venni eredetit de hát igy nem tudom hogy egyátalán megvegyem e..

Jah és köszönöm de nem kérek olyan válaszokat hogy "ne wowozz mert nagyon szar" meg az ilyeneket. :)

2013. márc. 10. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:

WoW-ozz a világ legjobb mmorpg-je eredetin , tapasztalat . Bár BC volt az igazi panda sem rossz annyire. Próbáld azt hogy addonokat kikapcsolod úgy is laggolsz ?

Nekem volt hogy az ElvUI-m bebuggolt és az fps-em állandóan 20volt . Újratettem az ElvUI-t és újra ment.

2013. márc. 10. 23:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam addonokat de nem az volt a hiba. Újrainditottam gépet és most rendesen full FPS el megy :D De köszi a segitséget :)
2013. márc. 10. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!