Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Romantically Apocalyptic...

Romantically Apocalyptic ismerős itt valakinek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hányan ismerik. :D Mi a véleményetek róla?

#képregény #romantically apocalyptic
2013. márc. 9. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ismerem! Nekem nagyon tetszik. Egész vicces, nekem bejön a környezet és a szereplők is jók, bár eléggé érdekes. Nem túl könnyen követhető, sok fordulat van benne és nem csak egy fő történetszála van. Olvastam magyarul is, de angolul jobban bejött!
2013. márc. 10. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

És neked mi a véleményed róla?

2013. márc. 11. 20:32
 3/3 anonim válasza:
Én imádom! :D Igazi rajongója vagyok,a véleményem az,hogy nagyon vicces és jók benne a szereplők. ^^ Szinte mindegyik a kedvencem. De akiket kiemelek az Mr.Snippy,Engie és Stalky. Asszem a 40. epizódig van meg magyar fordításban,de angolul olvasom és még a mai napig nem tudok leállni vele. Maga az apokaliptikus környezet is jó,a karakterek személyisége,....egyszóval,MINDEN! :) Örülök,hogy vannak itt olyanok,akik rajtam kívül is ismerik! :D
2015. júl. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!