30 évesen még meg lehet tanulni úszni és kerékpározni? Vagy már túl késő?
Figyelt kérdés
Valahogy mindkettő kimaradt az életemből, de szeretném pótolni.2013. márc. 8. 17:35
3/5 anonim válasza:
Természetesen! Lehet, hogy hosszabb idő kell, hogy megbarátkozzon vele a tested, lelked, szellemed, de nagybetűvel: IGEN!
Én 2012 augusztusában (34 évesen) kezdtem el úszni tanulni. Voltak sikerélményeim, még a nagymedence 60 %-áig is be tudtam már úszni, aztán egy kicsit "visszaestem", valamitől újra elbátortalanodtam, aztán kihagytam pár hónapot a hideg idő miatt (addig érett a fejemben), és most újra megyek. :)
Sok sikert! Majd mesélj! :)
4/5 anonim válasza:
Persze hogy meglehet. tanulni. Csak Ne add fel:)
5/5 anonim válasza:
Hú!
30 évesen már olyan öreg vagy, hogy tartós tejet már ne vegyél. Lassan már a reumatológiára kell járnod, nem úszkálni...
Most komolyan. Miért lenne késő 30 évesen megtanulni ezeket? Vagy úgy érzed, hogy az elkövetkezendő 40-50 évre már nem éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!