Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 30 évesen még meg lehet...

30 évesen még meg lehet tanulni úszni és kerékpározni? Vagy már túl késő?

Figyelt kérdés
Valahogy mindkettő kimaradt az életemből, de szeretném pótolni.

2013. márc. 8. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi akadálya.
2013. márc. 8. 18:31
 2/5 anette_o válasza:
100%
Sosem keso :D!
2013. márc. 8. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen! Lehet, hogy hosszabb idő kell, hogy megbarátkozzon vele a tested, lelked, szellemed, de nagybetűvel: IGEN!

Én 2012 augusztusában (34 évesen) kezdtem el úszni tanulni. Voltak sikerélményeim, még a nagymedence 60 %-áig is be tudtam már úszni, aztán egy kicsit "visszaestem", valamitől újra elbátortalanodtam, aztán kihagytam pár hónapot a hideg idő miatt (addig érett a fejemben), és most újra megyek. :)

Sok sikert! Majd mesélj! :)

2013. márc. 22. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy meglehet. tanulni. Csak Ne add fel:)
2013. júl. 2. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Hú!

30 évesen már olyan öreg vagy, hogy tartós tejet már ne vegyél. Lassan már a reumatológiára kell járnod, nem úszkálni...

Most komolyan. Miért lenne késő 30 évesen megtanulni ezeket? Vagy úgy érzed, hogy az elkövetkezendő 40-50 évre már nem éri meg?

2013. júl. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!