Ti nem szeretnétek egy igazi megbízható baráti kört?
Nekem nagyon hiányzik értelmes emberek társasága! Szeretnék összehozni Budapesten egy olyan társaságot, akik fiatalok 17-22 év körüliek, szeretnek bulizni a normál kereteken belül, de értelmes dolgokról is tudnak beszélgetni ha arról lenne szó! Lehet, hogy ez csak álom és csak a filmekben van de ha van rá jelentkező én megpróbálom összehozni a csapatot!
Én 17 éves lány vagyok, régen modellkedtem színészkedtem, szépség versenyeztem és műsort vezettem egy kisebb Tv-ben, de ezek miatt eltávolodtam a barátaimtól és nem maradt időm új baráti kapcsolatokat kiépíteni. Szerintem sokan vagyunk hasonló helyzetben!
Várom válaszaitok :D
Mit jelent a bulizás "normál kereteken belül"?
Beszélgetésnél értelmes dolog alatt mit értesz? Milyen téma?
Valamint egy személyes kérdés: miért kellett kihangsúlyozni, hogy modellkedtél, műsort vezettél (17 évesen)? Mivel az interneten járunk, azt mondanám, hogy egy 50 éves magányos fószer vagy. :D
Bocsi a sok kérdésért, próbálok pár részletet összeszedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!