Mit rajzoljak? (Tobbi lent)
Imádok embereket vagy tárgyakat rajzolni.Állatot nem tududok.
S.O.S
Akkooor rajzolj embereket. Ülve, állva, fekve, guggolva, hídban, fejen állva, kopaszon, szakállal. Legyen a kezükben valamilyen tárgy. Kivéve a hídállásos pózban, mert akkor oda a póz.
Egyébként meg rajzolj steampunk stílusban, az most a menő.
Csak az van hogy én mindig képről rajzolok:D
De köszi az ötletet;)
Ha a másolásban vagy jó az se baj, nem tudom, hogy szoktad, hogy pl. megnézed a képet és aztán memóriából vagy mindig ott van, de a lényeg az, hogy próbálkozz bonyolultabb dolgokkal vagy ne egy képet másolj, hanem "másold" valóságot. Így fejlesztheted magad, csinálj ilyen, úgymond kihívásokat magaddal szemben, hogy tudd mi a határ és próbáld átlépni.
Nekem is sokszor az a bajom, hogy nem jut eszembe semmi és így keresek vmi képet kiindulópontnak, mondjuk egy anime vagy manga karaktert, aztán lerajzolom más pózban stb. Mert én jobban szeretek fejből rajzolni, de a fantáziám sokszor befuccsol. :D
Én meg nagyon jó vagyok másolásban.Emlékezetből NULLA.Olyan szar memóriám van hogy arra sem emlékszem mit ettem tegnap:DD
Ez a baj:/
Rajzolj Mark of the Ninja karaktereket.
Honnan szedted ezeket?:o
Lerajzoltam már az egyiket:)
KÖSZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!